Gerard van der Drift: “wij hebben 40 jaar ervaring in de verpakkingsindustrie. Daardoor leveren wij het beste resultaat”.

Michel van der Drift: “Wij zijn goed voor onze klanten en komen dan ook graag bij hun langs”.

Michel van der Drift: “het is iedere dag een groot plezier om te zien dat we als familie een fantastisch bedrijf hebben”.

 Over ons

Oud directeur Gerard van der Drift heeft bijna 40 jaar ervaring in de verpakkingsbranche op het gebied van industrieel verpakken met strappingmachines, systemen en materialen.

Vanaf de 70-er jaren werkte Van der Drift  als accountmanager bij verschillende hoogstaande bedrijven in de verpakkingsindustrie.

In 1998 startte hij  een eigen bedrijf onder de naam Gerard van der Drift Agenturen te Zwolle wat 2 jaar later Van der Drift Packaging b.v. werd. Van der Drift bouwde het bedrijf tot op heden uit tot een bedrijf met goede naam met gedegen kennis van industrieel verpakken met verpakkingsmachines, verpakkingsmaterialen en een 24-uur servicedienst.

Vanaf 2013 heeft Michel van der Drift het bedrijf van zijn vader overgenomen. Gerard van der Drift is nog steeds werkzaam als adviseur.

Michel van der Drift

Michel van der Drift

Eigenaar

Lydia van der Drift

Lydia van der Drift

Financieel manager

Gerard van der Drift

Gerard van der Drift

Verkoop adviseur