Occasion

bij Van der Drift Verpakking

Occasion verpakkingsmachine

Door de jaren heen komen er bij Van der Drift Verpakking verschillende verpakkingsmachines terug. Dit zijn machines waarbij de vorige afnemer bijvoorbeeld meer volume draait waarbij de huidige machine niet meer voldeed aan de specifieke wensen. Deze occasions worden grondig gecontroleerd om weer op een nieuwe locatie zijn werk uit te voeren.

Op deze overzichtspagina treft u verschillende soorten occasionmachines aan. Van der Drift Verpakking kan u de juiste occasion verpakkingsmachine adviseren. Bekijk gerust alle occasion verpakkingsmachines die u op deze pagina aantreft. Het aanbod van deze machines is groot. Wij kunnen het ons best voorstellen dat het lastig is om een goede keuze te maken uit dit aanbod voor het werk wat u in gedachten heeft. Aarzel dan ook niet en vraag Van der Drift Verpakking om een advies op maat. Op die manier verzekerd u er zich van het juiste product te kopen. Van der Drift Verpakking helpt u graag verder.

Komt u er niet uit of weet u eigenlijk niet welk soort product u nodig heeft. Schroom dan niet en laat het ons weten. Van der Drift staat iedere dag voor u klaar om u van het beste advies te voorzien. Ervaar het zelf en bel ons op telefoonnummer 038 – 44 70 330 of stuur ons direct een bericht via het contact menu. Mocht het iets langer duren dat u via het contactbericht een antwoord krijgt, dan kan het goed zijn dat we op zoek zijn naar een geschikte oplossing voor uw behoefte.

Wilt u meer informatie over de occasion verpakkingsmachines ontvangen? Laat het ons weten. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

[contact-form-7 id=”126″ title=”Contactformulier 1″]