Selecteer een pagina

Overige folies

Topsheetfolie bij Van der Drift verpakking

Topsheetfolie wordt ook wel dekfolie of dekvel genoemd. Een dekvel geeft extra bescherming aan de bovenkant van de pallet. Het dekvel kan boven op de pallet met goederen handmatig erop opgelegd worden. Om dit te doen kun je het vel van de rol af scheuren op de perforatielijn. Ook kunt u topsheet folie machinaal verwerken, ideaal wanneer u veel productie af moet werken. Dit bespaart een hoop tijd. Topsheetfolie is gemaakt van LDPE en leverbaar in een transparante kleur en zwart. Topsheetfolie is leverbaar in verschillende afmetingen en diktes.

LDPE en HDPE zakken van perfecte kwaliteit folies

LDPE en HDPE zakken zijn ideaal om producten te verpakken en te beschermen tijdens transport. LDPE en HDPE zakken zijn verkrijgbaar los verpakt in een doos of aan de rol met een microperforatie. LDPE en HDPE zakken zijn leverbaar in verschillende kleuren en diktes en afmetingen.

Krimphoezen in meerdere afmetingen

Een krimphuls beter bekend als krimphoes folie word gebruikt ter bescherming en stabiliseren van uw pallet lading. De krimphoes wordt verwerkt op een verpakkingsmachine of handmatig met een krimppistool. De krimphoes folie is leverbaar in verschillende soorten diktes en afmetingen. Komt u er niet uit laat het ons dan weten op het bekende telefoonnummer. Wilt u direct informatie opvragen? Maak dan gebruik van het contact formulier welke u onder contact in het menu aantreft.

LDPE buisfolie, folies in verschillende diktes en breedtes

LDPE buisfolie is een foliehuls die op verschillende lengtes af te snijden is. Op deze manier maakt u zelf  eenvoudig een zak op maat. Wanneer u dit gedaan heeft kunt u de zak dicht sealen met een sealapparaat. LDPE buisfolie is leverbaar  in verschillende soorten breedtes en diktes.

 

Wilt u meer informatie over dit product ontvangen? Laat het ons weten. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.