Selecteer een pagina

OBS Rotomatic Basic

OBS Rotomatic Basic

Basisversie van volledig geautomatiseerde machine bestemd voor integratie in lopende lijnen. Control systeem maakt communicatie met de machine en de omgeving mogelijk. Deze link-up van het verpakking proces met andere lijn faciliteiten. Controle op de mogelijkheid van link-up transportbanden. Maakt continue link-up met diverse soorten verpakkingen en productielijnen mogelijk.

Dit is een volledig geautomatiseerde machine bestemd voor integratie in lopende lijnen. De machine is bedoeld voor locaties met een hoge capaciteit en verpakken met strenge eisen die gesteld zijn op de verpakking om een perfecte bevestiging van goederen te waarborgen op pallets met een minimum aan verbruik. Film is geschikt voor het verpakken van lichte goederen, waar dynamische krachten, die op een roterende pallet voorkomen, bij gebruik van een traditionele methode van de verpakking zouden veroorzaken dat er verplaatsing of verstrooiing van artikelen optreedt.
Hoge productiviteit van de machine is het resultaat van een technologie, waarbij de pallet niet draait zoals met standaard machines, maar wordt omwikkeld met folie wat draait op hoge snelheid rond de pallet.

Met deze methode is de pallet is niet blootgesteld aan enige dynamische krachten. De positie van het eerste omhulsel is in te stellen. Dit maakt het mogelijk om alleen de bovenste of onderste rand van de goederen te wikkelen of om ze op te lossen in het midden van de pallet. Hoge kwaliteit van alle soorten van verpakking (eenvoudige, dwars, stof-en vochtbestendige) wordt bovendien verbeterd door thermische hechting van de film aan het eind van de laatste lagen op een gewikkeld pallet.

Technische Specificatie waarde Film breedte (mm) 500 Hoogte van de machine (mm) 4300 Machine breedte (mm) 2360 Lengte van de machine (mm) 2750 Machine gewicht (kg) inclusief container 1800 Werken spanning / V / 3x400 V, 50 Hz Elektrische vermogen / kVA / 6,5 Luchtdruk / MPa / 0,6 – 1 Max. pallet afmetingen / mm / 1250x1250 Min. pallet afmetingen / mm / 600x600 Max. hoogte van verpakte goederen / mm / 2000 Max. Capaciteit / PAL / uur / 30 max.diameter van filmspoel 250 Ground-plan afmetingen / mm / 2360x2750 Max. omwentelingen van de ring / rpm / 26 Veiligheid dekking IP 54 Vervoer afmetingen / LxBxH / 2360x2750x2300 Nr. van programma’s in geheugen 8

OBS_Rotomatic_basic_2

 

 

Wilt u meer informatie over dit product ontvangen? Laat het ons weten. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.