Selecteer een pagina

TP-702 Mercury

TP-702 Mercury

Robuuste en compacte mechanische band The Mercury TP-702 gebruikt de nieuwste borstelloze DC motor technologie om de hoogste nauwkeurigheid en betrouwbaarheid in de markt. Alle motoren zijn gefabriceerd in Duitsland.

De band heeft geen riemen, koppelingen of katrollen. Het is ontworpen met up-to-date technologie met weinig bewegende delen. Met 30% minder onderdelen nodig zijn minder aanpassingen Mercurius, heeft minder onderdelen en vergt minder onderhoud. Het eenvoudige ontwerp van Mercurius voor de lage onderhoudskosten.

Gratis toegang tot audiogidsen (octrooi aangevraagd) Scharnierende bovenplaat maakt een gemakkelijke toegang tot de strapping hoofd voor eenvoudig onderhoud. Het blokkeren van de kanalen voor gratis en biedt snelle toegang tot de gordelgeleiders zonder gebruik van gereedschap. De onderhouds-vriendelijk design.

Taille-Coil Quick Change (octrooi aangevraagd) innovatieve verandering heuphoogte spoel zonder toegang tot de onderkant van de machine. Snelwissel elimineert downtime van de spoel. Ergonomische en snel wisselen ontwerp maakt veranderende rollen gemakkelijker dan ooit tevoren.

Vriendelijke Auto tailleband feed ontwerp tot de riem feed van de top van de spoel automatisch toegang zonder de noodzaak aan de onderkant van het apparaat.

Revolving Operating Control Panel Het operationele beheer is aan de bovenzijde van de machine voor eenvoudige toegang. Gebruiksvriendelijk. Voedingskabel naar de top van de boog zijn waardoor de machine zeer veilig in gebruik en de draad van schade tijdens de beweging van de machine te voorkomen.

Voorvoet-bar schakelaar Ergonomisch ontwerp en gebruiksvriendelijk.

Auto Strap Ejector Loop-eject keurt ongewenste band automatisch wanneer de machine is uitgevoerd zonder een pakket. Elimineert downtime.

Verstelbare tafel hoogte De tafelhoogte is instelbaar op elke hoogte tussen 820 mm en 920 mm.
Extra functies dispenser ontgrendelschakelaar lage voltage sensor heater riem ejector Betrouwbare Controlled riem chute
Photo-Eye-opties schakelaar op de achterkant Voetschakelaar Bar Max spanning tot 45 kg (voor 9mm) Roestvrij stalen frame (TP-702S)

Technische gegevens tarief per minuut belt 65 (TP-702 tot 59)
60 riemen (TP-702 tot 12) bereik van 5 mm, 6 mm, 9 mm en 12 mm PP-band-band spanning 1 kg tot 32 kg (5 mm, 6 mm, 9 mm)
1 kg tot 45 kg (12 mm) Netto gewicht 157 kg (5 mm, 6 mm, 9 mm)
166 kg (12 mm) Elektrische vereisten 110V, 220V, 230V 50/60Hz 1-fase

TP702_Mercury_8

 

 

 

Wilt u meer informatie over dit product ontvangen? Laat het ons weten. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.