Selecteer een pagina

WMS Profi

WMS Profi

WMS Profi is een semi-automatische machine van een nieuwe generatie, bestuurd door Teach – bij de controle van het systeem, waardoor het instellen tot 20 wikkelprogramma’s en wijzigingen van de parameters voor alle belangrijke functies, zelfs tijdens de omwikkel cyclus mogelijk is. Het zorgt voor een perfecte bevestiging van de verpakte goederen alsmede max. besparing van de folie.

WMS Profi is een semi-automatische machine van een nieuwe generatie, bestuurd door Teach – bij de controle van het systeem, waardoor het instellen tot 20 wikkelprogramma’s en wijzigingen van de parameters voor alle belangrijke functies, zelfs tijdens de omwikkel cyclus mogelijk zijn.
De controlerende systemen van de machine maakt een opgeleide werknemer op van het programma in staat om elke cyclus volgens het type van goederen te wijzigen. Er zijn 20 programma’s beschikbaar, die kunnen worden opgeslagen in het systeemgeheugen.

De aanpassing van de parameters worden gebruikt voor het verpakken van bepaalde soorten goederen, bijvoorbeeld zeer instabiele goederen die ‘soft start’ van de draaitafel vereisen, waarbij de eerste lagen verpakking bij een lage snelheid worden omwikkelt. Zijn er een paar lagen folie aangebracht, die vervolgens een speciale bevestiging vereisen kan dit ook worden ingesteld, tevens de snelheid waarmee volgende lagen worden aangebracht. Als er goederen met scherpe randen met de eerste laag zijn verpakt kan dit worden gedaan met een kleinere secundaire spanning, de machine verhoogt automatisch de secundaire spanning, terwijl het inwikkelen van de tweede laag wordt gestart.

Zowel enkele als dubbele verpakking met of zonder een top blad zijn mogelijk. Elk van de verpakking’s cycli kan worden voorzien van een automatische boven plaat. Het is mogelijk om het bovenste vel laag als stofdicht of water-proof af te dekken.
De Teach – het systeem zorgt ervoor dat de programmering erg eenvoudig is. Zodra de werknemer het eerste wikkel start wordt het programma automatisch opgeslagen. De machine komt daarna in automatische modus en na het indrukken van de START-knop wordt het programma geactiveerd.

De machine is ontworpen voor bedrijven met een gemiddelde of hoge doorvoersnelheid en voor bedrijven met een hoge capaciteit van de pallets van verschillende hoogtes en voor problematische soorten goederen (instabiel etc.). Het exacte programma is opgezet door een expert en dit zorgt voor de hoge kwaliteit van verpakking met een minimum verbruik van de film.

Technische Specificatie waarde 10 Film breedte (mm) 500 Hoogte van de machine (mm) 2360 Machine breedte (mm) 1500 Machine gewicht (kg) inclusief container 500 Werken spanning / V / 3x400 V, 50 Hz Elektrische vermogen / kVA / 1,5 – 3,5 Max. pallet afmetingen / mm / 1200x800 Max. hoogte van verpakte goederen / mm / 2300 max.diameter van filmspoel 250 Ground-plan afmetingen / mm / 2350x1500 Veiligheid dekking IP 54 Vervoer afmetingen / LxBxH / 2350x1500x700 Nr. van programma’s in geheugen 20

WMS_Profi_6

 

Wilt u meer informatie over dit product ontvangen? Laat het ons weten. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.