Selecteer een pagina

WMS Standard

WMS Standard

WMS Standard is een semi-automatische wikkelaar ontworpen voor bedrijven met een midden-en hoge capaciteits vraag. De machine heeft 5 verpakking-programma’s beschikbaar die zijn opgeslagen onder een wachtwoord omzo de programma’s te kunnen beveiligen.

WMS Standard is een semi-automatische wikkelaar met 5 verpakking-programma’s beschikbaar die zijn opgeslagen onder een wachtwoord om de machine te kunnen beveiligen. Verder iheeft de machine een fotocel sensor voor het meten van de hoogte van de pallet en een geori├źnteerd stop van draaitafel. De capaciteit van de machine is ca. 25 pallets / uur volgens de werknemers die er mee werken. Dit is inclusief de tijd die nodig is voor het veranderen van de pallets.

Zowel enkele als cross verpakking met of zonder bovenste vel zijn van toepassing. Elk van de verpakking cycli kan worden voorzien van een automatische boven plaat. Het is mogelijk om het bovenste vel laag als stofdicht of water-proof te dekken.
Er zijn 8 fundamentele parameters van verpakking cyclus beschikbaar om te worden opgeslagen. Deze zijn; verordening van de foliewagen snelheid, aantal omwentelingen op de onderste positie, aantal omwentelingen op de bovenste positie, de snelheid van de draaitafel (als de regulering van de snelheid van de draaitafel is toegevoegd). Als de machine heeft de gecontroleerde pre-stretching van de film is het mogelijk om te controleren; Het percentage van de pre-stretching van de film; De secundaire spanning van de film. De machine is met name handig in bedrijven als variabele goederen worden verpakt wordt gebruikt.

Technische Specificatie waarde 10 Film breedte (mm) 500 Hoogte van de machine (mm) 2360 Machine breedte (mm) 1500 Machine gewicht (kg) inclusief container 500 Werken spanning / V / 3x400 V, 50 Hz Elektrische vermogen / kVA / 1,5 – 3,5 Max. pallet afmetingen / mm / 1200x800 Max. hoogte van verpakte goederen / mm / 2300 max.diameter van filmspoel 250 Ground-plan afmetingen / mm / 2350x1500 Veiligheid dekking IP 54 Vervoer afmetingen / LxBxH / 2350x1500x700 Nr. van programma’s in geheugen 5

WMS_Standard_6

 

 

Wilt u meer informatie over dit product ontvangen? Laat het ons weten. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.