Verpakkingsmachines

Machines Van der Drift Verpakkingen

Wij hebben al bijna 50 jaar ervaring in de verpakkingsmateriaal en -machines. Wij leveren binnen 24 uur en we staan voor hoogstaande kwaliteit. Omdat service voor ons ontzettend belangrijk is zijn wij ook nog eens 24/7 bereikbaar. Samengevat kunt u van ons het volgende verwachten.

  • Levering binnen 24 uur
  • Hoogstaande kwaliteit
  • 24/7 bereikbaar
  • Al bijna 50 jaar ervaring

Aanbod

Wij hebben een groot aanbod aan verschillende machines. Hieronder een overzicht. U heeft de keuze uit de balenpers, dozensluitmachine, krimpfoliemachine, occasions, stretchfoliemachine, omsnoeringsmachine en de strapping/bundeling.

Advies

Komt u er niet uit of weet u eigenlijk niet welk soort verpakkingsmachine u nodig heeft. Schroom dan niet en laat het ons weten. Van der Drift staat iedere dag voor u klaar om u van het beste advies te voorzien. Ervaar het zelf en bel ons op telefoonnummer 038 – 44 70 330 of stuur ons direct een bericht via het contact menu. Mocht het iets langer duren dat u via het contactbericht een antwoord krijgt, dan kan het goed zijn dat we op zoek zijn naar een geschikte oplossing voor uw behoefte.